Oppdatert informasjon om vintermaraton 2021

Vi har leid Gystadmarka skole, og byr blant annet på dusj, toaletter og garderober, kafé, stort inne-område i gymsalen og oppbevaring av baggasje. Prøver også å få til en liten expo, men ikke forvent Berlin maraton på det område. Startnummer kan hentes på lørdag fra 1300-1400 og løpsdagen fra 0800. Etteranmelding er mulig om vi har plasser igjen. Videre kan du lese om start og målområdet, parkering, løypene og mye mer. Gleder oss til å se dere! Vi anbefaler å være tidlig ute.

Les mer

Flinke fartsholdere

Noe av det som gjør Vintermaraton til et ikonisk løp er våre fartsholdere. Mange kommer fra Løpegruppa Jessheim, og noen kommer langveis fra. Det er løpere, idealister og rutinerte folk. Og de er viktige! Jobben er å løpe jevnt; motivere og hjelpe til. Alt for at du skal nå dine mål. Det er takknemlig oppgave og spesielt gøy å se løpere hente krefter de ikke ante de hadde, og spurte fra fartsholderen på slutten av løpet. Her ser du noen av de som stiller opp

Les mer

Louise Skak - skal dra i land 3.30 gruppen på maraton

Har du som mål å løpe under 3 timer og 30 minutter på maraton? Da er vi spesielt glade for å kunne melde at Frk Skak melder seg klar til tjeneste den14. November og tar 3:30 gruppen på maraton på rundt pace 4:58 min/km. Hun er en glad og blid langdistanseløper med plass på det Danske ultralandslaget.

Les mer

Anders Brenna - Raskeste kjøpmann på Jessheim!

Anders Brenna er til daglig kjøpmann på Jessheim. Når han ikke jobber, er han svært ofte å finne med joggesko på. Enten i skogen eller på asfalt. Anders er en flott fyr som passer på alle i løpegruppa Jessheim.

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Lasse Kverum

Vår serie fortsetter, denne gang er det Lasse Kverum vi skal bli bedre kjent med. Denne blide karen skal følge dere som har som mål om sub 45 minuntter på 10 km!

Les mer

Rabatt på Maxim-produkter

Vår samarbeidspartner Maxim gir 20% rabatt på ALLE sine produkter til deltakere av Vintermaraton.

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Robin Bakker

Denne gangen er det Robin Bakker vi presenterer i vår hyllest til fartsholdere. Er målet ditt å komme under 1t 55min på halvmaraton? Ja, da er det han som vil hjelpe deg til å nå målet ditt!

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Clemet Haugerud

Vår serie fortsetter, denne gang er det Clemet Haugerud vi skal bli bedre kjent med. Har du som mål om sub 1 time og 35 minutter på halvmaraton vil du garantert treffe Clemet!

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Erling Hisdal

Vi vil fremover mot løpsdagen presentere flere av våre dyktige fartsholdere og hva som motiverer dem til å hjelpe DEG gjennom løpet. Først ut er Erling Hisdal som vil være fartsholder på halvmaraton 1 time og 20 minutter.

Les mer

Velkommen Løpetrening.no

Vi i Vintermaraton-teamet synes det er ekstra gøy at Løpetrening.no ble med på laget. Som samarbeidspartnere deler vi samme syn på treningsfilosofi og verdier. Både Vintermaraton og Løpetrening.no er laget for mosjonister, av mosjonister!

Les mer

HOKA er med!

Da vi i Vintermaraton og Norgesløpet skulle prøve å finne et skomerke å samarbeide med, var HOKA de første vi tok kontakt med. Heldigvis var de ikke vanskelige å be.

Les mer

Løypene er klare!

Da er alle distansene til vintermaraton og Norgesløpet (fra 5 km til maraton) målt opp av Norges eneste World Athletics-godkjente måler. En stor takk til Jan Schjetlein som tok turen fra Tromsø!

Les mer

Velkommen ombord Maxim!

Drikke, energi og ernæring er viktige deler for å prestere optimalt for oss løpere. Derfor er det veldig fint å ønske Maxim velkommen som sponsor på løpene våre.

Les mer
scroll up