Informasjon om vintermaraton 13.11.2022

I år har vi leid Jessheim is- og flerbrukshall, og vi byr blant annet på dusj, toaletter og garderober, kafé, stort inne-område i gymsalen og oppbevaring av baggasje. Startnummer kan hentes på lørdag fra 1300-1500 på Jessheim Friidrettsstadion og løpsdagen fra 0800 inne i is-og flerbrukshallen. (Samme sted som på Norgesløpet) Etteranmelding er mulig om vi har plasser igjen. Videre kan du lese om start og målområdet, parkering, løypene og mye mer. Gleder oss til å se dere! Vi anbefaler å være tidlig ute.

Les mer

Bilder

DELTAGERBILDER VIL LEGGES UT FORLØPENDE ETTER LØPET

Les mer

Anders Brenna - Raskeste kjøpmann på Jessheim!

Anders Brenna er til daglig kjøpmann på Jessheim. Når han ikke jobber, er han svært ofte å finne med joggesko på. Enten i skogen eller på asfalt. Anders er en flott fyr som passer på alle i løpegruppa Jessheim.

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Lasse Kverum

Vår serie fortsetter, denne gang er det Lasse Kverum vi skal bli bedre kjent med. Denne blide karen skal følge dere som har som mål om sub 45 minuntter på 10 km!

Les mer

Rabatt på Maxim-produkter

Vår samarbeidspartner Maxim gir 20% rabatt på ALLE sine produkter til deltakere av Vintermaraton.

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Robin Bakker

Denne gangen er det Robin Bakker vi presenterer i vår hyllest til fartsholdere. Er målet ditt å komme under 1t 55min på halvmaraton? Ja, da er det han som vil hjelpe deg til å nå målet ditt!

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Clemet Haugerud

Vår serie fortsetter, denne gang er det Clemet Haugerud vi skal bli bedre kjent med. Har du som mål om sub 1 time og 35 minutter på halvmaraton vil du garantert treffe Clemet!

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Erling Hisdal

Vi vil fremover mot løpsdagen presentere flere av våre dyktige fartsholdere og hva som motiverer dem til å hjelpe DEG gjennom løpet. Først ut er Erling Hisdal som vil være fartsholder på halvmaraton 1 time og 20 minutter.

Les mer

Velkommen Løpetrening.no

Vi i Vintermaraton-teamet synes det er ekstra gøy at Løpetrening.no ble med på laget. Som samarbeidspartnere deler vi samme syn på treningsfilosofi og verdier. Både Vintermaraton og Løpetrening.no er laget for mosjonister, av mosjonister!

Les mer

HOKA er med!

Da vi i Vintermaraton og Norgesløpet skulle prøve å finne et skomerke å samarbeide med, var HOKA de første vi tok kontakt med. Heldigvis var de ikke vanskelige å be.

Les mer

Løypene er klare!

Da er alle distansene til vintermaraton og Norgesløpet (fra 5 km til maraton) målt opp av Norges eneste World Athletics-godkjente måler. En stor takk til Jan Schjetlein som tok turen fra Tromsø!

Les mer
scroll up